Výber produktov na leto z línie ANANÁS

Letná sezóna je neuveriteľne náročný čas na starostlivosť o pleť a vlasy. Prvá asociácia s letom je pre mnohých ľudí práve kozmetika na ochranu pred slnkom. Takéto spojenie s letom je prirodzené, pretože intenzívne slnečné žiarenie prináša množstvo dermatologických výziev. Intenzívne slnečné lúče ovplyvňujú našu pokožku aj vlasy, preto je dôležité vybrať si produkty, ktoré vyhovujú jednotlivým potrebám pokožky.

Letná starostlivosť o pleť a vlasy nie je len o ochrane pred UV žiarením. Pri výbere produktov tiež dbáme na konzistenciu a vôňu produktov. V lete dávame prirodzene prednosť ľahkým, sviežim vôňam pred ťažkými a výraznými vôňami.

Akú líniu produktov Ziaja vybrať v lete a na čo nezabudnúť vo svojej letnej výbave? Vône tropického ovocia Vás zaručene zahalia už pri prvom kontakte s líniou Ziaja Ananás. Ak túto líniu ešte nepoznáte, je najvyšší čas dozvedieť sa o nej niečo viac! Čítajte ďalej.

Ananásová starostlivosť o pleť je exotická ponuka 8 vegánskych produktov pre starostlivosť o tvár, telo a vlasy. Produkty majú vôňu tropického ananásu, ktorá navodzuje príjemnú dovolenkovú atmosféru. Anticelulitídna aktivita kozmetiky zaisťuje pevnosť pokožky pri každodennej starostlivosti. Hlavnými zložkami línie sú ananásový extrakt a energizujúci kofeín. Extrakt z ananásu dokonale vyhovuje kozmetickým potrebám pokožky, pretože účinne vyhladzuje a regeneruje pokožku, zlepšuje jej pružnosť a pevnosť. Aktívny kofeín prítomný v produktoch Ziaja stimuluje pokožku k zlepšeniu jej napnutia, posilňuje a vyhladzuje tiež štruktúru epidermy.

Kofeín je úžasný antioxidant. Chráni pokožku pred fotostarnutím, ktoré spôsobujú škodlivé účinky UV žiarenia. Znižuje príznaky únavy, spevňuje a vyhladzuje pokožku. Kofeín tiež zlepšuje celkový stav pokožky hlavy a vlasov.

So zameraním na starostlivosť o telo sa v línii Ananás oplatí začať čistením pokožky od každodenných nečistôt a to výberom energizujúceho sprchového gélu 2v1 na telo a vlasy. Tento jemný čistiaci prípravok kombinuje vlastnosti šampónu a sprchovacieho gélu. Jemne pení a je skvelý nielen počas dovolenky, ale napríklad aj pred saunovaním.

Ak chcete svojej pokožke poskytnúť výnimočnú relaxáciu, vyberte si peelingový sorbet na telo ananás. Účinne exfoliuje, vyhladzuje a obnovuje vzhľad pokožky. Exfoliačný efekt je pre pokožku jemný, takže ho možno použiť aj medzi opaľovaním.

Pre základnú dávku hydratácie a stimulácie pokožky je tu ľahká telová pena s anticelulitídnou a energizujúcou aktivitou. Vďaka svojej ľahkej konzistencii sa produkt ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Môže sa používať po saunovaní a opaľovaní. Je tiež ideálny po cvičení. Medzi jeho výhody patrí vysoká spevňujúca účinnosť, zlepšenie elasticity a celkové zlepšenie stavu pokožky.

Do plážovej tašky alebo batohu nezabudnite zabaliť hydratačnú telovú hmlu s kofeínom. Je to ideálne riešenie pre horúce dni. Energizujúca a hydratačná hmla poskytuje nevyhnutnú stimuláciu a osvieženie kdekoľvek a kedykoľvek. Môžete ho aplikovať na telo, tvár a vlasy. Po dokončení rutiny starostlivosti o pleť s ananásom nezabudnite na produkt , ktorý poskytuje transparentnú ochranu a dlhotrvajúcou sviežosťou, antiperspirant roll-on, ktorý neobsahuje etylalkohol, rýchlo schne a minimalizuje riziko škvŕn na oblečení. Spoľahlivo chráni pred potením až 48 hodín od aplikácie a zanecháva na pokožke sviežu a príjemnú vôňu.

Absolútnou nevyhnutnosťou vo vašej letnej kozmetickej taške by mal byť ľahký produkt na starostlivosť o tvár. Zvoľte univerzálny shot sérum na tvár, krk a dekolt rovnako z línie Ziaja Ananás. Toto koncentrované sérum má textúru ultraľahkého krémového gélu, ktorý uľahčuje rozotieranie, rýchlo sa vstrebáva a pripravuje pokožku na ďalšie ošetrenie. Výrobok je vynikajúci na každodenné použitie a môže sa používať samostatne alebo v kombinácii s inými produktami, ako sú krémy na opaľovanie. Obsahuje vysokú koncentráciu aktívnych zložiek, ako je hydratačná kyselina hyalurónová, aktívny kofeín a extrakt z ananásu. Účelom séra je poskytnúť rýchlu a účinnú revitalizáciu pokožky okamžitým zvlhčením, vyhladením a spevnením. Pravidelná aplikácia produktu vám zaistí  žiarivú pleť každý deň.

Ak chcete poznať a cítiť účinky týchto produktov, pozývame vás vyskúšať ananásovú líniu od značky Ziaja! Všetky produkty sú dostupné v našom e-shope  www.e-ziaja.sk.