Ako sa starať o vlasy v lete? Zvoľte antioxidačnú starostlivosť s biotínom!

Leto je obdobie, keď naše vlasy potrebujú špeciálnu pozornosť a starostlivosť. Slnečné lúče, kúpanie v mori či v bazéne môžu vlasy vysušiť a poškodiť. Našťastie, s príchodom leta prichádza aj inovatívna línia produktov Ziaja, ktorá ponúka komplexnú starostlivosť o vlasy s antioxidačným účinkom a biotínom.

Jemné čistenie, ktoré nevysušuje

Začnite svoju rutinu micelárnym šampónom s biotínom, ktorý je špeciálne formulovaný pre efektívne, ale zároveň šetrné čistenie vlasov a pokožky hlavy. Tento šampón nevysušuje, a zároveň vďaka pridanému biotínu aktívne hydratuje a chráni vlasy pred stratou lesku a pružnosti. Výsledkom sú vlasy príjemné na dotyk, plné života a lesku.

Obsahuje 93% zložiek prírodného pôvodu, tým nezaťažuje vlasy nadbytočnými pridanými zložkami, ale naopak vlasy sú vyživené a krásne hydratované od korienkov až po končeky. 

Regenerácia pre poškodené vlasy

Po umytí vlasov šampónom aplikujte lamelárnu masku na vlasy z rovnakej línie, ktorá je ideálna pre zničené, suché a kučeravé vlasy. Jej špecializovaná štruktúra zvyšuje regeneračný účinok, poskytuje vlasom potrebnú výživu, hydratáciu a pružnosť. Jej zloženie je prispôsobené na doplnenie výživy po kúpaní v bazéne a v slanej vode, kedy sú vlasy oslabené chlórom a soľou.

TIP: Pre majiteľov kučeravých vlasov je táto maska ideálna, keďže podporuje metódu "curly-girl", modeluje kučery a zabraňuje ich krepovateniu.

Ako dosiahnuť dokonalý letný vzhľad vlasov?

Pre tých, ktorí milujú rozstrapatený, priam dovolenkový vzhľad vlasov, je tu stylingový sprej s morskou soľou. Jeho ľahká, vodná formula nezaťažuje vlasy, zatiaľ čo morská soľ dodáva textúru a nádych dobrodružstva. Tento produkt je skvelý pre všetky typy a dĺžky vlasov a je ideálny na použitie počas letných mesiacov alebo po kúpaní. Modeluje vlasy vytvárajúc efekt „surferských vĺn“, dodáva vlasom tvar, objem a navyše zanecháva na vlasoch príjemnú vôňu.

 

Univerzálne riešenie pre vlasy a telo

Počuli ste už o produkte, ktorý sa postará o vlasy aj pokožku? Ziaja SOS hyaluronový kondicionér je revolučný produkt, ktorý jednoducho toto leto musíte mať. Tento univerzálny produkt s biotínom a hyalurónovou kyselinou intenzívne hydratuje, posilňuje výživnými zložkami, zlepšuje pružnosť vlasov a čo je na ňom výnimočné, môžete ho použiť aj ako balzam na telo. Ideálny 2v1 produkt na cesty, kedy miesto v kufri je vždy potrebné. Veľkosť produktu je 160ml, takže ho môžete pokojne pribaliť, aj keď už máte plný kufor.

Objavte kúzlo komplexnej starostlivosti o vlasy s produktami antioxidačnej línie Ziaja a prežite leto s krásnymi, zdravými a žiarivými vlasmi! Po letných prázdninách tak nebudete musieť zachraňovať vašu korunu krásy, ale budete si môcť užívať žiarivý a najmä zdravý vzhľad vlasov po celý rok.