Myslite na pravidelnú hydratáciu pokožky

Myslite na pravidelnú hydratáciu pokožky, oddiaľte starnutie a prispejte k udržaniu jemnej, ale zároveň pevnej pokožky na celom tele.

 Vstupujeme do obdobia chladnejších dní, keď sa snažíme naše telo chrániť pred nepriaznivým počasím a chladom a vplývajú naň úplne iné podmienky ako v letných mesiacoch. Mohlo by sa zdať, že je teda všetko v poriadku, veď ak sa nám do pokožky nevrývajú slnečné lúče, tá nemení svoju štruktúru a teplý svetrík zabráni vyparovaniu vody z pokožky.

Nie je to úplne pravda! Práve preto, že nám nebýva tak horúco, zabúdame piť tak často, ako by sme mali a povedzme si rovno, dlhé rukávy a nohavice nám dovolia starať sa o našu kožu o čosi menej.

 Možno si ešte spomeniete na minulú jar, keď ste s prekvapením zistili, že predtým, ako si oblečiete svoju obľúbenú sukňu a natiahnete krásne tielko na ramienka, budete musieť pohľadať krém na rozžiarenie pokožky a odstrániť jej suché časti. Áno, práve zmena teplôt a umelo vykurované interiéry bránia udržiavať pokožku pružnú a hladkú.

 Ako prevenciu nepríjemne suchej pokožky pre vás máme trojicu prémiových produktových línii na domáce wellness - Baltic Home Spa.

 

Doprajte vášmu telu nenápadnú, ale pravidelnú starostlivosť a dodajte jej potrebnú hydratáciu

Každá z troch typov vôní vás na chvíľu prenesie do upokojujúceho kúpeľného sveta a to priamo z vašej vane. Každý z nich spĺňa vysoké požiadavky na dokonalú starostlivosť o vlastné telo a zároveň tak potrebnú psychohygienu. Svojimi vôňami každá vyhovie inej osobnosti. Či si vyberiete Baltic Home Spa Wellness s vôňou kokosu a mandlí, Baltic Home Spa Fit s arómou exotického manga alebo Baltic Home Spa Vitality, s výťažkom z japonskej marhule ume, po ich aplikácii sa budete cítiť veľmi príjemne.

 Nezáleží na tom, či si nájdete pol dňa a začnete svoju kúru v teplej vani, do ktorej pridáte dvojfázovú penu do kúpeľa, alebo zvolíte rýchlu, relaxačnú sprchu. Vôňa sprchovacieho gélu & šampónu 3v1 v každej z troch kolekcií navodí pocit oddychu a regenerácie.

Pre ešte intenzívnejší zážitok, si určite doprajte jemný telový peeling, ktorý vás zbaví odumretých častí buniek a po, ktorom bude vaša pokožka jemná a zamatovo hebká. Po kúpeli, si rozhodne premasírujte najnamáhanejšie časti tela masážnym olejom vášho Baltic Home Spa.

 

Čerešničkou na torte a výborným každodenným pomocníkom pri starostlivosti o pokožku tváre a krku je jedinečné Baltic Home Spa sérum. 

Čo tomuto séru dodáva jeho funkčnosť? Je to jeho jedinečné zloženie, ľahká, krémovo-gélová formula s rýchlou absorbciou, hydratačné a zmäkčujúce vlastnosti, ktoré dodajú pokožke potrebnú pružnosť. Sérum vynikajúco vyhladzuje, hydratuje a spevňuje pokožku. Odporúčané aj ako starostlivosť o pokožku poprsia.

 Sérum zanecháva príjemnú púdrovú vôňu a poskytuje pokožke dokonalý pocit sviežosti. Okrem hydratačných vlastnosti má aj protivráskové pôsobenie, čo dodáva pokožke žiarivý vzhľad.

 Ako sa používa?

Praktické balenie s pumpičkou umožňuje časté a rýchle použitie. Jemne vmasírujte do pokožky a nechajte úplne vstrebať. Odporúčame ho používať v kombinácii s telovým krémom Baltic Home Spa.

 

Náš TIP! Darčekové balenie Baltic Home Spa - krásne a praktické balenie, ktoré za výhodnú cenu ponúka kúsok relaxu a príjemnej starostlivosti s vysokým obsahom prírodných zložiek.

 

Nečakajte na prvé jarné dni, doprajte si jemnú a príjemnú pokožku za každého počasia! 

Máme pre vás skvelú správu! V decembri, k svojmu bežnému nákupu, ktorý presiahne výšku 10€, získavate Baltic Home Spa Vitality Hydratačné Telové Sérum ako darček od nás úplne zadarmo!