Natural Care - Prírodná starostlivosť o pokožku

Ľudská pokožka má skvelú schopnosť regenerácie, čo môže viesť k mylnému presvedčeniu, že bez viditeľných zmien nepotrebuje extra pozornosť. Netreba byť expertom, aby sme pochopili že správna výživa pokožky prinesie mäkkosť, hladkosť a žiarivý vzhľad.


Otázka znie: Aké sú to tie správne látky, ktoré nám pomôžu udržiavať zdravý vzhľad pokožky a dobrý pocit počas bežného dňa?


Ziaja v rade Natural Care prináša jednoduché riešenie pre mladistvý vzhľad: kombinácia olivových fytosterolov, tokoferolov, lipidov, repkového oleja a bambuckého masla zaručuje jemnosť pokožky. Pre citlivú pleť je táto širokospektrálna starostlivosť ideálnou voľbou, vhodnou
na zmeny počas rokov či ročných období.
Natural Care - línia výrobkov s extra vysokým obsahom prírodných látok vám takúto celoročnú starostlivosť ponúka. V Ziaji kladieme dôraz na bezpečnosť a šetrnosť našich produktov pre zdravie a životné prostredie. Naša línia z rady Natural Care, balená v ekologických obaloch, spĺňa vysoké štandardy kvality a zároveň chráni prírodu.
Unikátna vôňa tejto línie, pomenovaná Green Secret, pochádza z udržateľne pestovaných rastlín, pričom všetky produkty môžeme označiť ako vegan.

S akou starostlivosťou vám teda produkty Natural Care pomôžu? 

Začnite a ukončite svoj deň s naším sprchovacím gélom a intímnym gélom, ktoré zanechávajú pokožku sviežu bez dehydratácie, vďaka ideálnemu obsahu mliečnej kyseliny. Objavte pohodlie sprchového gélu s praktickou pumpičkou - ideálna náhrada tekutého mydla.

 Pre tvár odporúčame jemný olivový peeling, ktorý efektívne odstraňuje odumreté bunky, zatiaľ čo upokojujúce tonikum udržuje pH pokožky v rovnováhe. Naša starostlivosť sa tu nekončí - denný a nočný krém s vôňou Green Secret zaručí hydratáciu a žiarivosť.

 Nezabudnite na koncentrované sérum pred aplikáciou denného krému pre hladkú a mladistvú pleť, vďaka ryžovým peptidom a organickému silanolu.

 Natural Care rozširuje vašu rutinu o antiperspirant a šampón. zatiaľ čo telový balzam a krém na ruky zabezpečia dokonalú hydratáciu. Pre kompletnú starostlivosť objavte našu darčekovú kazetu s esenciálnymi produktmi pre každodennú krásu.