Novinka Coconut & Orange Vibes vás naladí do prvých slnečných dní!

Ako to už býva zvykom aj v roku 2024 Ziaja prichádza s novinkami! Predstavujeme vám únik do tropického raja s našou najnovšou líniou - Ziaja Coconut & Orange Vibes. Táto exkluzívna línia produktov v sebe spája sviežosť pomarančov s lákavou vôňou kokosu, prinášajúc pocit osvieženia ako počas letného dňa plného slnka.

Kokosovo-pomarančová línia čerpá inšpiráciu z príjemných chvíľ strávených na pláži, kde vás hrejú teplé slnečné lúče exotického prostredia. Preneste sa tam aj vy s produktami Ziaja a začnite každý deň niečím výnimočným.

Príroda na prvom mieste!

Čo to znamená?! Produkty sú vyrábané s ohľadom na životné prostredie vo fabrikách, ktoré majú vlastný zdroj vody a nezaťažujú tak okolitú prírodu. Výroba berie ohľad na okolie aj ľahko odbúrateľným a opláchnuteľným zložením produktov - obsahuje viac ako 90% zložiek prírodného pôvodu a po aplikácii na pokožku sú ľahšie opláchnuteľné vodou. Produkty nie sú testované na zvieratách! Tým môžeme všetky produkty novej línie zaradiť medzi VEGAN produkty, čo v súčasnosti predstavuje veľké plus pretože neohrozujú žiaden živočíšny druh. 

V čom sa nová línia líši?! Každý produkt z línie Coconut & Orange Vibes je obohatený o prírodné extrakty a oleje, ktoré zabezpečia vašej pokožke hĺbkovú hydratáciu, výživu a ochranu pred vonkajšími vplyvmi. Produkty obsahujú organický kokosový olej, ktorý je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými schopnosťami, zatiaľ čo pomarančový hydrolát, výluh z pomarančových kvetov, povzbudzuje a osviežuje unavenú pokožku. Nová línia prichádza s 8 novými produktami. 

Starostlivosť o telo
Sprchovací a kúpeľový gél - je osviežujúci a pozitívne pôsobí na odbúranie stresu. Je vyrobené na báze rastlinných látok s jemnou vôňou bergamotu a kokosového nektáru. Vhodný pre všetky typy pleti 12+.

Vyhladzujúca telová pena - vyživuje a spevňuje pokožku. Jemná vôňa kokosu pôsobí uvoľňujúco a relaxačne. Vhodná pre všetky typy pleti, 17+.

Telový peeling a pena 2v1 - jemnozrnný vyhladzujúci peeling. Nie je to klasický peeling na telo. Tento peeling nemá prioritne čistiace vlastnosti, ale je zameraný na výživu, hydratáciu a vyhladenie pokožky. 

Starostlivosť o vlasy
Hydratačný šampón - ide o univerzálny šampón na báze rastlinných zložiek. Možno ho zakomponovať do rôznych metód starostlivosti o vlasy, napr. OMO alebo curly girl.

Energizujúci kondicionér - ide o tzv. kokosový booster na báze rastlinných zložiek s bohatou krémovou textúrou.  Vlasy regeneruje, dodáva im lesk a zabraňuje krepovateniu. 

Starostlivosť o pleť a pery
Regeneračný balzam na pery - konzistencia jemného masla. Vhodný na denné používanie a regeneráciu pier, 12+. 

Výživný a hydratačný krém - univerzálny pleťový krém na tvár s výživným a hydratačným zložením. Denný aj nočný krém. 

Hydratačné pleťové tonikum - hydratačné a energizujúce pleťové tonikum v spreji. Na každodenné osvieženie pleti.

Začnite svoj deň osviežujúcim sprchovacím gélom, ktorý prebudí vaše zmysly a dodá vám energiu. Potom aplikujte vyhladzujúcu telovú penu, ktorá udrží vašu pokožku hydratovanú po celý deň. Večer si doprajte telový peeling a penu 2v1 pre relaxáciu a regeneráciu. Jemná vôňa kokosu vám dodá uvoľňujúcu a relaxačnú sviežosť, zatiaľ čo pôsobí proti stresu. Na konci dňa sa tak budete cítiť, akoby ste strávili deň v exotike.

Objavte novú kolekciu Ziaja Coconut & Orange Vibes a nechajte sa rozmaznávať produktmi, ktoré premenia vašu každodennú rutinu na nezabudnuteľný zážitok. Ktorým produktom začnete vy?

A nezabudnite!! V apríli platí na celú novú líniu 30% zľava. Nenechajte si ju ujsť a buďte medzi prvými, ktorí majú možnosť vyskúšať novinku 2024.