Top novinka - MASKY NA TVÁR!

Predstavujeme nové revolučné masky na tvár, ktoré prichádzajú s úplne novým zložením, navrhnutým tak, aby zodpovedali všetkým potrebám vašej pokožky. Pýtate sa čo to presne znamená? Každá maska je zameraná na iný typ pleti. ALE…čo ak je pleť kombinovaná? Ziaja myslela na všetko a prichádza s konceptom kombinovania jednotlivých masiek pre rôzne časti tváre pre ten najlepší výsledok dokonalej pleti. Kombinovaná pleť je častým problémom najmä u žien. Výber produktov je v takomto prípade častokrát obtiažne, a práve to bol dôvod vytvorenia série masiek, ktoré je možno jednoducho kombinovať.  

Prečo siahnuť po nových maskách na pleť?

Inovatívne zloženie: Vďaka výskumu a vývoju sme vytvorili kombináciu ingrediencií, ktoré optimálne hydratujú, vyživujú a chránia pleť.
Univerzálna starostlivosť: Naše masky sú vhodné pre všetky typy pleti, či už máte suchú, mastnú, zmiešanú alebo citlivú pokožku.
Rýchle a viditeľné výsledky: Už po prvom použití uvidíte rozdiel. Pleť bude svieža, jemná a plná života.

Ako naše masky fungujú?

 Kľúčom k úspechu je unikátne zloženie. Vďaka kombinácii prírodných olejov, extraktov a kyselín, tieto masky poskytujú pleti intenzívnu hydratáciu, obnovujú jej prirodzený lesk a pomáhajú bojovať proti prvým známkam starnutia.

Ako masky používať?

  1. Vyčistite si pleť dôkladne.
    2. Naneste masku na celú tvár alebo na konkrétne oblasti podľa potreby a typu pleti.
    3. Nechajte pôsobiť 15-20 minút.
    4. Opláchnite teplou vodou a vychutnajte si okamžitý pocit sviežosti a hydratácie.

Vyskúšajte novinky v starostlivosti o pleť a objavte krásu pokožky, ktorú vám prinesú prírodné ingrediencie a vedecky overené zložky.

🆕 Maska s kyselinou elagovou 20+:
Táto maska je skutočným pokladom pre všetky dámy, ktoré chcú bojovať proti vráskam. Kyselina elagová je známa svojimi antioxidačnými vlastnosťami, čo znamená, že chráni pleť pred škodlivými vonkajšími vplyvmi a zároveň jej dodáva pružnosť a mladistvý vzhľad.

🆕 Maska s kyselinou glykolovou 18+:
Chcete pleť rozjasnenú a sviežu? Táto maska je tu pre vás! Kyselina glykolová pomáha chrániť pleť pred stratou vlhkosti a zároveň podporuje jej jemnosť a pružnosť.

🆕 Maska s kyselinou hyalurónovou 25+:
Citlivá a suchá pleť potrebuje špeciálnu starostlivosť, a to je presne to, čo táto maska ponúka. Funguje ako vodná pumpa, ktorá hydratuje pokožku a zabezpečuje jej dlhodobý komfort.

🆕 Maska s AHA kyselinami 18+:
Pre tých z vás, ktorí sa potýkajú s mastnou až zmiešanou pokožkou, je táto maska dokonalým riešením. AHA kyseliny pomáhajú regulovať tvorbu kožného mazu, zabraňujú tvorbe čiernych bodiek a zároveň podporujú obnovu pokožky.

*Všetky nové masky sú v praktickom cestovnom balení 55ml, vhodné aj do lietadla.

Vyberte si tú svoju kombináciu masiek a zažite krásu, ktorá sa skrýva v overených zložkách. Tešíme sa na vašu spätnú väzbu a zážitky s našimi novými maskami. So Ziajou získate viac!