Zažiarte s novinkou vitamín C.B3!

Nová línia Ziaja Vitamin C. B3 Niacínamid je vytvorená pre tých, ktorí sú v neustálom zhone a nemajú dostatok času na pravidelný odpočinok a dôkladnú starostlivosť o pleť!

Spadáte aj vy do tohto nekonečného kolotoča? Zabudnite na viditeľné známky únavy na tvári, matný tón pleti a výrazný nedostatok energie. Novodobý trend Flash Effect je reakciou na potreby ľudí, ktorí vedú intenzívny životný štýl a znamená viditeľné zlepšenie stavu pokožky na základe rýchlych a efektívnych rituálov. NOVINKA Vitamín C.B3 sa zameriava na intenzívnu revitalizáciu pleti tým, že poskytuje nevyhnutnú dennú dávku vitamínov počas dňa a intenzívnu regeneráciu počas noci.

Najdôležitejšie v komplexe vitamínu C.B3 sú vitamín C a niacínamid, ktoré sú doplnené vitamínmi E, B5 a B6. Vitamín C v našich 8 nových produktoch je vo forme sodnej soli monofosfátu kyseliny askorbovej (SAP), ktorý je kompatibilný s niacínamidom a pracuje s ním v tzv. vitamínovej synergii.

Línia Ziaja Vitamin C. B3 sa odporúča od 14 rokov!! Výnimku tvoria 3 produkty, odporúčané od 20+.

Produkty sú vhodné pre: suchú, zrelú, mastnú, zmiešanú, aknóznu pleť vrátane pokožky náchylnej na začervenanie, ako aj pre matnú, unavenú pleť bez lesku.

Vôňa:parfumované krásnou, osviežujúcou vôňou s tónmi citrónu, mäty, jazmínu a pižma.
 

Prečo sme si vybrali vitamín C a B3?

Sú to majstri v starostlivosti o pleť! Vitamín C vo forme solí kyseliny askorbovej (SAP) sa vyznačuje vyššou stabilitou a zároveň vyššou biologickou dostupnosťou ako kyselina askorbová. Vitamín C je silný antioxidant, účinne chráni kožné bunky pred voľnými radikálmi, spomaľuje proces starnutia pokožky: redukuje vrásky, rozjasňuje a vyrovnáva tón pleti. Pôsobí proti faktorom, ktoré ovplyvňujú starnutie pokožky, ako je cigaretový dym, UV žiarenie a smog. Okrem toho má vitamín C mierny exfoliačný účinok, ktorý prispieva k saténovej hladkosti pokožky. Vitamín B3 (niacínamid) má tiež antioxidačné vlastnosti. Reguluje tvorbu kožného mazu a zaisťuje, že sa póry našej pokožky neupchávajú.

Niacínamid tiež upokojuje podráždenie a začervenanie pokožky a prispieva k tvorbe lipidov, ktoré vytvárajú ochrannú bariéru pokožky. Vitamín B3 má tiež vlastnosti proti starnutiu, pretože stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, ktoré sú dôležité pri budovaní strednej vrstvy pokožky. Rovnako ako vitamín C, vitamín B3 zlepšuje pigmentové škvrny a stará sa o zdravý tón pleti.

Každý z produktov Ziaja Vitamin C. B3 je skutočne jedinečný. Nové kombinácie ingrediencií sú dôkladne vybraté pre komplexný účinok.

Čistiaci gél na tvár Vitamin C.B3má nemastné zloženie a je založené na jemných čistiacich zložkách bez SLES, ktoré je vhodné na odstránenie make-upu a denných nečistôt spolu s prebytočným kožným mazom. V ďalšom kroku navrhujeme exfoliáciu aktívnym peelingovým gélom na čistenie tváre. Toto je prvé zloženie svojho druhu v rade Ziaja. Exfoliačný gél vďačí za svoje exfoliačné vlastnosti 3% komplexu vitamínov - najvyššej koncentrácii v rade. Koncentrovaná dávka vitamínov v géli sa môže aplikovať na pokožku maximálne 2-3 krát týždenne. Po prvom použití si všimneme efekt vyhladeného a tónovaného povrchu pokožky, ktorý je ideálny na prípravu pokožky na aplikáciu make-upu. Pri pravidelnom používaní produktu si všimneme, že pokožka sa stáva jasnejšou, žiarivejšou a upravenou. Produkt sa odporúča od 20+.

Vitamín C.B3 prichádza s 2 tonermi, každý s mierne odlišnými funkciami. Prvý je vynikajúci na každodenné použitie pred líčením. Okrem svojej klasickej funkcie normalizácie pH, produkt prispieva k rovnomernej aplikácii následných ošetrujúcich produktov, ako sú séra alebo krémy. A to nie je všetko! Produkt môžeme aplikovať aj na make-up ako osviežujúcu hmlu zo vzdialenosti asi 20 cm. Alternatívnym produktom je pleťové tonikum na tvár acid glow. Obsahuje 1% koncentráciu AHA + Pha kyselín. Môže sa používať nad 20+, maximálne 2-3 krát týždenne večer pred spaním. Úlohou produktu je odlupovať odumretú pokožku, rozjasniť zafarbenie pokožky a redukovať viditeľné čierne bodky. Prípravok sa odporúča najmä pre mastnú, zmiešanú pleť a pleť s viditeľnými známkami únavy.

Aktívne sérum na tvár. Toto je ďalší produkt odporúčaný od 20+ kvôli zvýšenej koncentrácii vitamínového komplexu. Kozmetika má gélové zloženie uzavreté v tube s tenkým aplikátorom, ktorý uľahčuje presnú aplikáciu v oblasti vyžadujúcej špeciálnu revitalizáciu. Prípravok účinne vypĺňa nedokonalosti pleti, vyhladzuje a hydratuje pokožku. Vďaka obsahu peptidov z rastlinnej ryže produkt viditeľne zlepšuje pružnosť a hebkosť pokožky, redukuje vrásky a dodáva pokožke pocit intenzívnej hydratácie. Komplexne omladzuje vzhľad pokožky. Môže sa používať denne, ráno a večer.

Posledným krokom každej rutiny v starostlivosti o pleť je emulzia. Ráno “wake-me-up” krém rovnako ako “ranné espresso” poskytuje pokožke intenzívnu dávku energie. Je ideálny na líčenie a dobre sa mieša s podkladovou bázou. Môže sa použiť ako základ pred nanesením make-upu.

Nočný krém je bohatšej konzistencie ako denný krém. Ak na pokožku nanesiete silnú vrstvu, dodáte pokožke extra dávku aktívnych vitamínov a vyhladzujúci komplex peptidov. Výsledok odpočinutej pokožky je ráno zaručený.

Ak chcete svoje telo zahaliť do krásnej kvetinovo-ovocnej vône a zároveň hydratovať pokožku, vyberte si Ziaja vitamín C. B3 telové mlieko. Poskytuje efekt hladkej a elastickej pokožky. Jemná a ľahko absorbovateľná emulzia je balená v komfortnej tube, ktorá je vhodná tak na cestovanie, ako aj na doma.

Ak na vás línia Ziaja VITAMÍN C. B3 Niacínamind urobila taký silný dojem ako na nás, Pozývame Vás, aby ste sa oboznámili s novými produktmi a dopriali si energizujúci rituál v starostlivosti o pleť. Tak čo idete do toho?